Kun viimeksi meni tämä testi niin "vitun huonosti". Jäi vaivaamaan... elikkäs katsotaanpas mites nyt..

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN Välittömän levon, rentoutumisen, rauhan ja lempeän ymmärtämyksen tarpeessa. Tuntee että häntä kohdeltu epähuomaavaisesti jonka seurauksena järkyttynyt ja panikoitunut. Kokee tilanteen sietämättömäksi niin kauan kuin hänen vaatimuksiaan ei huomioida.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN. Vaikeuksia edistyä tavoitteissaan ja haluton jatkamaan ponnistelua. Etsii miellyttäviä olosuhteita joissa voi välttää häiriöitä.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA. Tuntee saavansa vähemmän kuin pitäisi, mutta haluaa mukautua ja suoriutua tilanteestaan hyvin

4. STRESSIN LÄHTEET. Pettymys tehnyt epäluuloiseksi, vetäytyväksi. Tukahduttaa synnynnäistä innostustaan ja mielikuvituksellisuuttaan siinä pelossa että tempautuisi mukaan johonkin epämääräiseen. Tuntee joutuneensa harhaanjohdetuksi ja hyväksikäytetyksi sekä pitäytyy etäällä muista. Kriittinen ja varovainen siinä suhteessa ovatko muiden motiivit vilpittömiä suhteessa itseensä. Tämä varovaisuus johtaa helposti epäluuloon ja epäluottamukseen.

5. NYKYINEN ONGELMA. Needs to protect himself against his tendency to be too trusting, as he finds it is liable to be misunderstood or exploited by others. Is therefore seeking a relationship providing peaceful and understanding intimacy, and in which each knows exactly where the other stands. His natural ability to examine everything with critical discrimination has been distorted into an attitude of harsh disapproval, which opposes and denigrates without regard to the real facts.

1. Sininen 2. Musta 3. Ruskea 4. Punainen 5. Harmaa 6. Vihreä 7. Keltainen 8. Violetti

1. Sininen 2. Musta 3. Ruskea 4. Punainen 5. Harmaa 6. Vihreä 7. Keltainen 8. Violetti

Joo............. *ei kommenttia*

Edelleen hannari. Shit.