Olen koukussa.. runoihin, aforismeihin, ajatelmiin, mietelmiin.. Jokaisessa pienessä lauseessakin on niin paljon sellaista, minkä voi yhdistää omaan elämään. Osa menneisyyteen. Osa tähän hetkeen. Loput huomiseen. Jotkut pysäyttävät miettimään. Jotkut antavat voimaa, uskoa. Jotkut saavat hymyilemään. Jotkut itkemään. Jokainen on uniikki. Jokaisessa on jokaiselle jotain.. Selailen ja lueskelen Bradley Trevor Greiven Elämän tarkoitus - kirjaa.. Kirja on täynnä ajatelmia. Jokaisen ajatelman yläpuolella on valokuva. Kuvat on mietitty tarkasti sopimaan ajatelmaan. Kirjotan ja "havainnollistan" tähän pienen pätkän.. kohdasta, joka saa minut hymyilemään..

Mistä elämässä sitten on kysymys? Usein sanotaan, että elämä on matka, mutta matka mihin? (yläpuolella kuva, jossa sellainen hassunnäköinen palloselkä lisko, jolla on hännän pää rullalla kuin simpukka) Joidenkin mielestä elämä on tiedon hankkimista. Jos se on totta, niin miksi älyköt pukeutuvat niin huonosti? (kuvassa vanhannäköinen pöllö, jolla tietävän ja kyllästyneen näköiset silmät, söpö) Niitäkin on, joiden mielestä elämällä ei ole mitään päämäärää, se vain "on". Tosi "syvällistä"! (kuvassa hiiri tai tuo on kyllä rotta, juoksee juoksupyörässä) Sitten on niitä, joiden mielestä olemme täällä vain jatkaaksemme sukua. Onhan jokaisen elävän olennon geenikarttaan kaiverrettu pakottava tarve lisääntyä (Kuvassa karhuemo ja kolme karhun pentua) Sehän tarkoittaa, että alkukantaiset seksuaaliset tarpeet hallitsevat koko olemassaoloamme. Ehkä yhtä pitkää viikonloppua mutta tuskin sentään koko olemassaoloa. (Kuvassa kolme peuraa, päällekkäin.. voi naaras raukkaa.. ja oikeasti kolme) Tulehan hiukan lähemmäs, niin kerron sinulle pikku salaisuuden.. (Kuvassa vanha karhuuros viisaannäköisenä) MOISET KÄSITYKSET ELÄMÄSTÄ OVAT TÄYTTÄ SOOPAA!!! (kuvassa taas karhu, joka seisoo takatassuilla ja ärjyy.. komentelevasti)

Juuh. Sellainen kohta.. tähän on hyvä lopettaa. Aamulla voi olla taas pieniä ongelmia herätä. Mutta olen jo tottunut siihen. Mottona: Torkkuhälyytin on turhaa, mielummin minä nukun. Onneksi.