Yhä on kylymä.. kolmen tunnin päikkärit ei paljoa auttanut palelevaan oloon. Olo on nyt uninen ja kylmä. Jäinen. Hrrr. Kalisuttaa. Edes Garbagen soiminen taustalla  ei saanut neitiä lämpenemään. Miten voi olla näin järjettömän kylymä. Voikukka. Tarkoitus oli viikonloppuna lähteä ajelemaan Skydoolla, mutta toi pirun ilma tuntuu siperialta. Ainakin, jos ilmatieteenlaitosta uskoo.. Ja eipä toi maikkarikaan yhtään parempaa lupaa. Nyyh. Kelkkakausi on yllättävän lyhyt ja nää pakkaset ei yhtään edesauta näitä viikonloppureissuja. Luntaki pitäis tulla lisää. Kelit on kuulemma sielläkin vielä "kelkanhajoittamiskelit". Onpas tämä loistava biisi.. As Heaven Is Wide.. Fiilistelyä tähän väliin. Vähä rupes huvittamaan, kun lueskelin yhtä reittihoitosaittia.. Tampereen poliisi muistuttaa, miten tulee ajella esim. huoltoaseman pihassa. No huoh. Oikeasti. Tää saa mut kiukuksi. Pastaan tähän tekstin.. Ja niin totta. Kyllä kelkkailijoita kytätään. Aina. Joka paikassa. Vaikka ajais niin kiltisti, kun vain ikuna pystyy. Se on jo pelkästään se ääni, mikä ärsyttää. Saatikka sitten, kun se "vempele" liikkuu... Okei, on idioottejakin. Iltapäivälehdet oikein etsii niitä ja sen mukaan tuomitaan koko laji. Niin voikukan ärsyttävää, että! Murr. Kun on kelkka, kamat, reitit, kerhotoiminta sekä oma pää kunnossa, harrastus on loistava. Aivan ihana ja haastava. Jopa naiselle. Ugh. Neiti on taas puhunut. Piste ->.

Poliisi muistuttaa

14.01.2006

Tampereella 13.01.2006

Muistutan mieliin, että moottorikelkalla ajo tiellä ja esim. huoltoaseman pihassa on pääasiassa kiellettyä, mutta on sovittu, että tankkauksen yhteydessä voidaan varovaisuutta noudattaen ajaa rauhallisesti pysäköintialueen reunalta polttoainemittarin viereen ja suorittaa tankkaus turvallisesti.

Tarkoittaa sitä, että vauhdikas ajo tai kelkan suunnan kääntäminen mattoa luistattamalla on aina huoltoasemien pihoilla kielletty. (Argghh..)   Poliisille on nyt tullut näistä yhteydenottoja. Autojen kylkiin on satanut kivisateita tarpeettomista kiihdyttelyistä (Ei hyvä..)ja yllättäviä tilanteita on syntynyt, kun kelkka on ilmestynyt vauhdilla lumipenkan takaa pihaan. (Ääni..? Ja mikä on vauhdilla..!?) Me kelkkailijat olemme suurennuslasin alla tarkkailussa yleisön toimesta (Älä..), kun niillä liikutaan ja edellä mainitut tempaukset eivät ole hyvää mainosta. (No ei tod. oo.. mutta riippuu myös katsojasta) Toivon, että tuo asia otetaan "hanskaan " ja voidaan jatkaa turvallisia tankkauksia. Tätä toivovat myös huoltoasema yrittäjät. (Lupaus annettu..)

Ajotavoista urilla muistutan myös, että pimeisiin kurviin ja mäenharjanteelle tullessa, ja aina paikoissa, missä näkyvyys on rajoittunut, otettaisiin vauhtia pois. Pirkanmaalla on mennyt pitkään, ettei vakavia onnettomuuksia ole sattunut maastossa. Toivon tällaisen tilanteen jatkuvan edelleen. (Niin mäki..) Myös silloin jos uralla tulee hiihtäjiä tai tamppari vastaan on hiljennettävä. Hiihtäjähän saattaa olla juuri se maanviljelijä, joka on antanut uralle luvan. Eikä varmastikaan ole pahasta tervehtiä heitä ohitettaessa.  (Mitä ihmettä ne tekee reitillä..? Se on ainut paikka, missä me saadaan ajaa.. ja ei varmaan niin ole pahasta. Sano ne niillekki..)

Nyt saunaan. Terve taas normaali rytmi, yösauna.