Mulla jäi vaivaamaan tää väriasia. Löysinpäs sitten testin, jolla selviää minkä värinen aurasi on. Hehhee. Voikukka, kun ihminen on sekaisin. Taas tätä. Jeee. Tänään on yhä hullu päivä. Nyt tuloksiin :o)

Aurasi pääväri: Sininen

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Aurassasi voimakkaita: Punainen

Punainen on voimakkaasti fyysinen auran väri. Punainen haluaa ilmaista itseään kehonsa avulla ja on hyvin sensuelli. Punainen elää tässä hetkessä, innostuu herkästi uusista asioista ja ottaa rohkeasti vastaan elämän antamia haasteita luottaen itseensä ja omiin kykyihinsä.

Punaisen ihmisen todellisuus on fyysistä ja hän haluaa itse päästä konkreettisesti vaikuttamaan ympäristöönsä. Punainen uskoo vai sen minkä itse näkee. Hän ei ajattele abstraktisti, vaan todellisuus on hänelle juuri sitä miltä se näyttää., maistaa, tuoksuu tai tuntuu. Pohdiskelu ja spekulointi on punaisen ihmisen mielestä usein täyttä turhuutta ja ajan hukkaa. Miksi turhaan pohtia ikuisuutta, kun meillä on tämä hetki elettävänä ja koettavana?

Punainen haluaa todisteet ennen kuin uskoo jonkin asian olemassaoloon. Vain se on relevanttia, millä on fyysinen olomuoto. Vastaavasti punainen osaa myös täysin siemauksin nauttia elämän fyysisistä iloista. Hänelle elämä on konkreettista kokemista, ei mikään illuusio, eikä hän yritä paeta todellisuutta mihinkään mielikuvitusmaailmaan.

Hmm. Sinipunainen ranneke.

Haa! Löysin toisenkin. Täältä. Mielenkiintoista. Tulos oli kyl.. tai no, en kommentoi. Heh. ;o)

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Kaipaa hellyyttä ja tunneherkkyyttä johon voi sulautua. Vastaanottavainen kaikelle aistilliselle ja esteettiselle

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Ei ainoastaan katso vaatimuksiensa olevan minimaalisia, vaan myös pitää niitä ehdottomina. Pitää vaatimuksistaan kiinni tiukan itsepäisesti eikä myönny mihinkään.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Erittäin tiukka vaatimuksissaan partnerin valinnassaan ja etsii epärealistisen täydellistä seksielämää. (Hih)

4. STRESSIN LÄHTEET.
Tukahdetettu kiihtymys joka seurausta yrityksestä vastustaa kaikenlaisia ylimääräisiä virikkeitä. Kärsimätön, ärtyisä ja oikullinen. Pitää tilannettaan uhkaavana ja vihamielisenä. Harmistunut kohtaamastaan uhasta pyrkimyksissään, ja on epätoivoinen koska tuntee olevansa voimaton estääkseensä sen, ja pelkää menettävänsä tilaisuuden. Kyvytön tarkastelemaan tilannetta objektiivisesti, mutta erittäin kiihtynyt eikä malta levätä yrityksissään poistaa uhka.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Needs to achieve a stable and peaceful condition, enabling him to free himself of the worry that he may be prevented from achieving all the things he wants. Has a fear that he may be prevented from achieving the things he wants. This leads him to employ great personal charm in his dealings with others, hoping that this will make it easier for him to reach his objectives.

1. Sininen  2. Violetti  3. Musta       4. Vihreä      5. Ruskea      6. Keltainen   7. Punainen    8. Harmaa   
1. Sininen  2. Violetti  3. Musta       4. Vihreä      5. Ruskea      6. Keltainen   7. Punainen    8. Harmaa  

Jaaha. Värejä.