..vai ei. Mietin, et mitä jos tekis ratkaisuja elämässään horoskooppien mukaan. Siis tuon päivittäisen, joka on kaikille sama.. Missäköhän sitä olisi nyt..? Jaa-a.. Pelottavaa edes ajatella.. Lue vaikka ite..

15.2.2006 keskiviikko

Aurinko sekstiili Pluto ***
Venus sekstiili Jupiter ***

Venuksen sekstiili Kauriista Jupiterille Skorpionissa luo näille merkeille varsin romanttisen ilmapiirin koko tälle viikolle. Vetovoima on kohdallaan ja ihastumisia on luvassa halusipa sitä sitten tai ei. Tällainen energia voi toteutua myös monina muina ihanina asioina omassa elämässä, joten kannattaa vaan nautiskella elämän menosta täysin palkein.

Skorpioni

Olet vauhdikkaassa vaiheessa elämässäsi ja sen huomaavat nyt toisetkin. Sinusta ollaan kiinnostuneita monessa mielessä. Ota tästä ajasta kaikki irti ja nauti saamastasi huomiosta täysin siemauksin. Ole samalla tietoinen sisälläsi asuvan rakkauden ja hetkellisen nautinnon välisestä, mahdollisesta ristiriidasta.

Astrosta..

Horoskoopit 2006_02_15

Skorpioni

Lähde ulos ja ole oma hurmaava itsesi. Saatat tavata jonkun asioista tietävän, mielenkiintoisen ja hauskan ihmisen. Ja mikä parasta, tunne on molemminpuolinen.

Helmestä..

Älä pelkää. En tee ratkaisuja noiden mukaan. En sentään noin naivi kuitenkaan ole. Mut saahan noi hymyilemään.. Elämän pieniä iloja. :o)