Olen pari päivää myöhässä, mutta kai se menee niin et parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli koska Anada (yllätys.. ;)), Neo ja ainaki Jaci tekivät tän testin.. pitihän munkin *hymy* Ja nyt tuloksiin..

Vaihe 12..

Kuulut syntymäpäiväsi perusteella Venuksen viimeiseen, kahdenteentoista vaiheeseen. Tässä vaiheessa Venus rakastuu ensisilmäyksellä sielunkumppaniinsa, ja elää tämän kanssa täydellisen palvovaa rakkautta kautta kaikkien aikojen ja universumien. Täydellisyyttä tavoitteleva Venuksen kahdestoista vaihe on parhaimmillaan henkistynyttä, todellisen rakkauden riemuvoittoa, jossa tunteelle osataan ja uskalletaan antautua täysillä. Pahimmillaan tämä vaihe on toista ihmistä alistavaa tyranniaa, jossa kohteeksi etsitään itseä heikompi, puolustuskyvytön alistuja, jonka tahto on mahdollistaa murtaa.

Kahdestoista Venuksen vaihe tuntee rakkauden jumalallisuuden niin syvällisesti, että mikään muu ei kelpaa. Hän syöksyy uuteen suhteen silmät loistaen, uskoen varmasti juuri nyt löytäneensä sen täydellisen, minkä olemassaolon oma sisin on koko ajan tiennyt todeksi. Kovin harva vain kykenee antamaan sata prosenttia itsestään, ja tämä Venuksen vaihe ei vähempään tyydy. Seurauksena voi olla tulisia pikarakastumisia ja yhtä äkkinäisiä tunteen hiipumisia, jolloin kumpikin havahtuu ihmettelemään, että kuinka tähän oikein on jouduttu.

Loistava vaihe kahdelle sielukkaalle ihmisille, jotka inspiroituvat rakkaudesta ylittämään itsensä. Silloin, kun rakkaus pääsee virtaamaan vapaasti molemminpulisen palvonnan asteelle, Venus on päässyt perille ja pari pystyy rakentaman palan taivasta maan päälle. Mutta jos vain toisen Venus on 12. asteessa, saattavat täydellisyysvaatimukset muodostua kumppanille liian suuriksi - ellei hänen oma venuksensa sitten satu olemaan vaikkapa seitsemännessä asteessa.

Hmm.. mä olen yhä kiltti. Oikeasti.